EMA CONSTANTIN
Profesor dans clasic și contemporan

”Baletul este o profesie şi mai mult decât atât, o pasiune și un mod de a trăi” ne spune profesoara și coregrafa Ema Constantin.

Ema face balet de la 3 ani și educația și-a desăvârșit-o absolvind facultatea U.N.A.T.C., sectia COREGRAFIE – Licență și Master, parcurgând module de psihopedagogie necesare carierei de profesor.

  

Ca și profesoară este dedicata artei academice, asigurând o buna înțelegere a materiei într-o atmosfera relaxantă și plăcută consecventă în munca pedagogică, stimulată de un spirit creativ și o capacitate analitică și de organizare, Ema Constantin este profesoara ideala pentru balet și dans contemporan.

Cea mai importantă realizare profesională a avut-o în toamna lui 2016 când a câștigat premiul I pentru cea mai bună creație coregrafică, în cadrul concursului național: Alt Concurs De Coregrafie la Festivalul Internațional World of Dance din Barcelona

Are planuri mari pentru viitor și de aceea a ales să facă parte din echipa “RUXANDRA BALLET STUDIO”.

Aici, alături de o echipă profesionistă, va preda dans clasic și dans contemporan și nu va uita să găsească alături de copii și adolescenți, bucuria artistică, creativitatea și câstigarea încrederii în forțele proprii !

MOTTO

„Principalul scop al educației este de a crea oameni care sunt capabili să facă lucruri noi, nu să repete pur și simplu ce au făcut alte generații — oameni care sunt creativi, inventivi și descoperitori. Al doilea scop al educației este de a forma minți care pot fi critice, care verifică și nu acceptă totul de-a gata.”

Jean Piaget