Arta dansului continuă și acasă

  1. Cursurile CONTINUĂ EXCLUSIV în mediul ONLINE începând din 5 octombrie – 11 decembrie 2020, având în vedere starea sanitară actuală din România.
  2. Stăm acasă și ne contectăm prin platforma online gratuită. Vă puteți face un cont pe ZOOM, iar înainte de începerea cursului, veți primi un mesaj de la Ruxandra Petrea pe grupul Ruxandra Ballet Studio care faceți parte (pe WhatsApp), pentru a vă putea alătura sesiunii video la ora și data stabilite fiecărei grupe.
  3. Vom urma împreună programul săptămânal de cursuri. Ne vedem, ne auzim și derulăm orele în care primim sfaturi pentru execuția tehnică a mișcărilor, ritmul muzical, teoria baletului/dansului contemporan/Jazz dance.
  4. Zilele de sâmbătă sunt rezervate „provocărilor săptămânale”, care pot presupune diverse jocuri, crearea unor dansuri, vizionarea unor spectacole online de balet etc.

Prezența copiilor de la începutul sau de pe parcursul orei de curs se consemnează în catalog de profesor. Beneficiază de CUPOANE DE REDUCERE sedintele achiziționate prin https://shop.ruxandraballet.ro/  

PĂRINȚII ÎNTREABĂ, NOI RĂSPUNDEM

Cursurile sunt exclusiv Online? Ce înseamnă asta?

ONLINE – înseamnă că tu ești la tine acasă în fața calculatorului tău (sau al telefonului), iar profesorul este acasa la el  și va preda cursurile folosind mijloace de comunicare audio-video la distanță prin platfoma Zoom.

Ce cursuri ofera Ruxandra Ballet Studio?

Studioul nostru ofera cursuri pentru copii si adolescent de BALET(5-14ani),Dans contemporan -lyrical(6-12ani) si Jazz dance(10-14ani)

Cum înscriu copilul?

Completează formularul de înscriere și vei primi răspunsul nostru pe email.

Copilul poate participa la o primă lecție gratuită?

Sigur că da! Completați formularul de înscriere și prima lecție la care participă copilul este gratuită.Dacă, după prima lecție, decideți să continuati, aceasta va face parte din abonamentul pe care o să-l achiziționați.

Câți copii sunt într-o grupă?

O grupă are maxim 15 copii.

Cât costă cursurile?

Click AICI pentru a vedea tarifele

Ce se întâmplă dacă copilul lipsește? Cum poate recupera?

Dacă copilul lipsește de la cursuri, pierde oportunitatea de a învăța să danseze LIVE alături de colegele de grupă.

Timp de 24 de ore de la fiecare lecție, înregistrarea ei va fi disponibilă pentru vizionare și el o poate parcurge. Link-ul înregistrării va fi pus pe whatsapp pe grupul părinților grupei.

Care este obiectivul vostru la cursurile cu copiii?

Misiunea noastra este de a educa prin arta dansului si prin miscare recreationala copii .

De asemenea, la cursurile noastre,vor dezvolta creativitatea,increderea in sine si mentalitatea de a avea un stil de viata sanatos

De ce echipament și accesorii are nevoie copilul pentru cursuri?

Îmbrăcăminte;

Pentru FETE:Balet-body si fusta balet,dres,

– Dans contemporan/jazz dance- colanti,tricou

Pentru Băieți – Trening, pantaloni scurți, tricou

Încălțăminte: Balet-flexibili sau pointe

-Dans contemporan/jazz dance-escarpeni sau flexibili.

Accesorii – salteluță sau prosop, scaun sau bara de balet, pentru grupa de pointe-linoleum dans, banda elastica, laptop sau telefon

Ce variații/dansuri va învăța copilul?

Depinde de cursul  la care este înscris:
– balet
– dans contemporan-lyrical
– jazz dance

Va exista o comunitate a părinților?

Da.

Toate grupele de copii vor avea câte un grup de WhatsApp unde, pentru buna desfășurare a lucrurilor,dvs dragi  părinți, puteți comunica între voi, dar și cu profesoara cursului respectiv.

Distribuie pe rețelele de socializare