Blog

Arta dansului continuă și acasă

Am creat acest program în lumina noilor evenimente pentru că ne dorim ca elevii noștri să poată continua cursurile de balet și dans contemporan în siguranță.

Astfel,cursurile Ruxandra Ballet Studio se mută în online și asta înseamnă că:

  1. Stăm acasă și ne conectam pe platforma ZOOM. Veți primi o invitație pentru participarea la cursul din ziua și ora corespunzătoare grupei din care faceți parte.
    Vă rog, fiți punctuali!
  2. Avem programul fixat pe o săptămâna, ne vedem, ne auzim, glumim și derulăm orele online, în care primim sfaturi pentru execuția tehnică a mișcărilor, ritmul muzical, teoria baletului și dans contemporan, iar sâmbătă primiți provocarea săptămânii viitoare, planșe și jocuri.
  3. Acceptul invitației și participarea la cursuri reprezintă acordul dumneavoastră că fiecare oră efectuată, să se regăsească în abonamentul deja plătit.
  4.  Se poate reînnoi abonamentul depunând contravaloarea cursului în contul Ruxandra Ballet SRL, RO62INGB0000999907243464, deschis la ING Bank.

De ce nu cursuri free?

Deoarece fiecare dintre noi e o rotiță mică într-un mecanism mare și banii sunt mijlocul prin care menținem o circulație sănătoasă de informație, servicii și bunuri între noi, printr-un numitor comun, simplu si clar.

 

 

Distribuie pe rețelele de socializare