Wellbeing pentru companii

Ruxandra Elena Petrea

Ruxandra a urmat cursurile Liceului de Artă “George Enescu”, secția coregrafie iar la vârsta de 18 ani și-a început cariera de balerină profesionistă la Opera Națională București.

Despre Ruxandra

Wellbeing este o combinaţie între plăcerea pentru ceea ce facem zi de zi, calitatea relaţiilor de prietenie, starea de sănătate şi mândria de a contribui la dezvoltarea comunităţii din care facem parte.

Activitățile noastre sunt din mai multe zone:

  • Social (Social Wellbeing): Se referă la relațiile de prietenie din viața fiecărui individ;
  • Sănătate (Physical Wellbeing): Se referă la starea fizică și psihică a angajaților și energia necesară desfășurării activităților zilnice;
  • Comunitate (Community Wellbeing): Nivelul implicării în cadrul comunității.

Gimnastică la birou

Pozitia incorectă la birou și statul prelungit pe scaun sunt problemele de sănătate cele mai frecvent întâlnite în corporații.

Exista o relație de interdependență între satisfacția profesională, sănătatea și starea de bine a angajaților și performanța, producția și calitatea serviciilor caracteristice companiei.

Astfel, gimnastica la birou este modul perfect de a aduce echilibru între sănătate și viața profesională. Gimnastica la birou este o soluție completă pentru relaxarea mușchilor și revigorarea creierului, pentru întreg personalul firmei.

Un instructor va veni la sediul firmei dvs. și vă va învăta câteva mișcări de relaxare pe durata a 15-20 minute. Nu vă trebuie nici un spațiu special, mișcările vor fi făcute direct la birou.

Pentru propunerea personalizată, care include și detalii despre preț, nu ezita să ne contactezi în scris sau prin telefon.

Gimnastica la birou

Wellbeing prin dans

Programele de wellbeing prin dans transmit un mesaj puternic angajaților: bunăstarea lor contează la fel de mult ca abilitatea lor de a aduce rezultate. În plus, atunci când moralul este scăzut, un studiu realizat de Harvard Business indică faptul că în aceste momente activitățile de team building sunt necesare. Cursuri de wellbeing prin dans pentru companii dau rezultate care se văd.

Numarul de participanți/grupă recomandat pentru acest curs este de 15-17 persoane.

Cursul are o durata de 2 ore. La cerere, acesta poate fi extins și organizat pe mai multe module.

Locația se stabileste de comun acord, dar de regulă, acesta se organizează in sediul companiei.

Pentru propunerea personalizată, care include și detalii despre preț, nu ezita să ne contactezi în scris sau prin telefon.

Wellbeing prin dans

Gimnastica la birou

Modul perfect de a aduce echilibru între sănătate și viața profesională.

Wellbeing prin dans

Cursuri de wellbeing prin dans dau rezultate care se văd.

Distribuie pe rețelele de socializare