MIHAELA MOISE
Profesor dans clasic și contemporan

”Baletul este o profesie şi mai mult decât atât, o pasiune și un mod de a trăi” ne spune profesoara și coregrafa Mihaela Moise.

Mihaela face balet de mică și educația și-a desăvârșit-o la Liceul de coregrafie ”Floria Capsali” din București, între anii 2000-2005, absolvind în paralel cursurile Școlii Populare de Artă – secțiunea coregrafie.

  

Cariera Mihaelei a început în anul 2007 fiind instructor de balet la şcoala Mondo Dance și la grădinţa Happy Univers din Pipera.

În anul 2008 devine coregraf la Clubul de Balet Voluntari, unde se poate mândri cu un palmares variat:

  • selectează, instruiește și consiliază copii în materie de dans clasic și dans contemporan pentru admiterea la Liceul de coregrafie “Floria Capsali” din București
  • participă la concursurile naționale şi internaţionale, unde obține numeroase premii, cupe şi medalii
  • este dedicata artei academice, asigurând o buna înțelegere a materiei într-o atmosfera relaxantă și plăcută
  • consecventă în munca pedagogica, stimulată de un spirit creativ și o capacitate analitică și de organizare, Mihaela Moise este profesoara ideala de balet și dans contemporan.

„Principalul scop al educației este de a crea oameni care sunt capabili să facă lucruri noi, nu să repete pur și simplu ce au făcut alte generații — oameni care sunt creativi, inventivi și descoperitori. Al doilea scop al educației este de a forma minți care pot fi critice, care verifică și nu acceptă totul de-a gata.” Jean Piaget

Mihaela urmează în prezent cursurile facultății de drept ale Universității Creștine Dimitrie Cantemir.

Distribuie pe rețelele de socializare