ANA IONESCU
Profesor dans clasic

Baletul este o profesie şi mai mult decât atât, o pasiune și un mod de a trăi” ne spune profesoara și coregrafa Ana Ionescu.

Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, are planuri mari pentru viitor și de aceea a ales să facă parte din echipa “RUXANDRA BALLET STUDIO”.

  

Ca și profesoară este dedicata artei academice, asigurând o buna înțelegere a materiei într-o atmosfera relaxantă și plăcută consecventă în munca pedagogică, stimulată de un spirit creativ și o capacitate analitică și de organizare, Ana Ionescu este profesoara ideala pentru balet.

Aici, alături de o echipă profesionistă, va preda dans clasic și nu va uita să găsească alături de copii și adolescenți, bucuria artistică, creativitatea și câstigarea încrederii în forțele proprii !

MOTTO

Principalul scop al educației este de a crea oameni care sunt capabili să facă lucruri noi, nu să repete pur și simplu ce au făcut alte generații — oameni care sunt creativi, inventivi și descoperitori. Al doilea scop al educației este de a forma minți care pot fi critice, care verifică și nu acceptă totul de-a gata.”

Jean Piaget

Distribuie pe rețelele de socializare